Sunt Förnuft Regler För Prepping från Svensk prepper butik

När det gäller att vara förberedd är det sunt förnuft att du inte kan förutsäga vad som kommer att hända i varje situation. Du vet inte om du behöver förbereda dig för strömavbrott, arbetsförlust, naturkatastrof eller en global pandemi. Med dessa sunt förnuft regler för prepping, du kan täcka alla dina baser utan att det tar över ditt liv!

Det finns för många variabler för att försöka förutsäga vad som kommer eller kan hända. Om du fastnar i sociala medier och vad alla andra flippar ut om kanske du inte är beredd på något annat som händer när du köper från svensk prepper butik.

Många preppers förbereder eller investerar i specifika redskap medan de ignorerar andra möjliga resultat. Vad är poängen med att vara förberedd för ett elnätfel om du inte är beredd att hantera en enkel tornado eller orkan? Få inte tunnelsyn och fokusera bara på en katastrofal sak som kan hända. Förbered dig för grundläggande behov oavsett situation.

Det är vettigt att bäst förbereda sig för de katastrofer eller nödsituationer som tenderar att hända oftast på din plats. Att förbereda sig för orkaner i Florida är helt meningsfullt. Att förbereda sig för jordbävningar i Kalifornien är också vettigt. Men kom ihåg, Du kan ha fruktansvärda stormar i Kalifornien och jordbävningar i Florida, så förbered dig för dessa och andra utmaningar oavsett var du bor.