Vad är priset på en elektronisk cigarett? Är det värt att köpa elektronisk cigarett?

Har du någonsin undrat hur dyrt det är att röka konventionella cigaretter? Vi går till kontona. Antag att du röker 1 cigarett plånbok per dag, varje plånbok har ett pris på i genomsnitt R. 10, 00, Att veta att 1 månad har 30 dagar, vi multiplicera 30 dagar X R R 10,00 per plånbok, i slutet av månaden du tillbringade totalt R. 300,00 med cigaretter. Om du röker 2 plånböcker om dagen kan du spendera r 600,00!

Nu kostar priset för att köpa en elektronisk cigarett för nybörjare i genomsnitt R. 285, 00 och lägger till en e-vätska på 120ml (beroende på användningsfrekvensen kommer det att vara ca 1 och en halv månad) för i genomsnitt R. 110,00 du kommer att spendera totalt R. 385,00 (utan frakt), det vill säga köpa elektronisk cigarett är inte dyr, om du slutar tänka på all konsumtion du har av konventionell cigarett.

Se fördelarna med att köpa en elektronisk cigarett:

  • Du kommer bara att köpa den elektroniska cigaretten en gång, köp bara e-vätskan.
  • Du kan köpa elektronisk cigarett och avbetalning betalning.
  • Det finns apparater och E-vätskor mer hänsyn till, bara hitta några med ett bättre pris och det är att passa.

Med detta sagt, vi kommer att räkna igen: i 3 månader av vanlig cigarett, spendera R $ 300,00 per månad, det finns totalt R 9 900,00. Att köpa en elektronisk cigarett + 120ml E-vätska från The Sweet Stuff, Tobac King, Tropic King, Twelve Monkeys, Vape Breakfast Classics, Vape Cocktails, Vape Fruits, VGOD Ejuice, Vikingen e-juice, Wild Roots & Zen e-juice du kommer att spendera totalt R 3 385,00, plus en e-vätska per månad 2xR $ 110,00 kommer att resultera i totalt R 6 605,00 (exklusive frakt). Således kommer du att ha en besparing av R R 297,00 när man köper elektronisk cigarett! Och på 6 månader stiger ekonomin till ca R 8 865,00.

Med detta uppmanar VapoKings dig att ha ett hälsosammare liv, utan konventionella cigaretter som hotar din hälsa, och att använda elektroniska cigaretter, undvika dålig lukt i kläder och säkerställa en betydande ekonomiska besparingar, med ett bra pris och en viss tillfredsställelse. Fortfarande, vid VapeSweden.se, Jooz.se, dk.vape.se, Peoplesmoker.se och Ecigaretter.se! kan du hitta de bästa vaporizers och elektroniska cigaretter att köpa, dessutom kan du köpa tillbehör och allt du behöver för att komma in i en värld av förångning.

Mer information:

Köp E-vätskor. Köp växtbaserade förångare. Köp flytande förångare. Köp elektronisk cigarett Köp Skida Nic Salt, utvecklingen av nikotin som kommer att få dig ur missbruk. Elektronisk cigarett dödar? Nikotin konsumtion i elektronisk cigarett

Är det värt att köpa elektronisk cigarett? Varför hjälper den elektroniska cigaretten att sluta röka? Hur fungerar en elektronisk cigarett? Är det dyrt att köpa elektronisk cigarett?

Vi hoppas att vi har tagit bort alla dessa tvivel, för även om en stor del redan har god kunskap om elektronisk cigarett finns det människor som fortfarande inte vet om man ska köpa elektronisk cigarett för att minska konsumtionen av vanlig cigarett eller till och med sluta missbruk. Sedan 2006 har den elektroniska cigaretten erövrat rökanvändare som vill sluta röka eller minska konsumtionen, eftersom den elektroniska cigaretten ses som ett av de mest använda och effektiva alternativen för detta. Således finner många att köpa e-cigarett är värt det och investeringen blir också tillfredsställande. Få vet hur en elektronisk cigarett fungerar och vad är egentligen fördelarna med att köpa elektronisk cigarett för att ersätta konventionell cigarett. Det är värt att komma ihåg att många nyheter cirkulerar runt om i världen, men att alla ska vara uppmärksamma på sanningshalten i den publicerade informationen och gå mer in i ämnet “elektronisk cigarett” för att få mer information om enheten. Dessutom, efter att ha känt till funktionaliteten hos den elektroniska cigaretten, och om det verkligen hjälper till att sluta konsumtionen av konventionell cigarett, är det av största vikt att känna till produktens kvalitet och var den kommer ifrån. Därför bör användaren som vill byta ut den konventionella cigaretten för den elektroniska cigaretten vara uppmärksam på räkningarna och kontrollera att det verkligen är värt att köpa elektronisk cigarett för en sådan ersättning. VapoKings erbjuder hög prestanda och kvalitet elektronisk cigarett, och erbjuder här är några populära e-cigg från Vape.se originella och säkra produkter. Köp elektronisk cigarett verkar vara något svårt, men bara vara uppmärksam på den plats du letar efter och om det verkligen har original och kvalitetsprodukt. Med detta får du veta all funktionalitet hos en elektronisk cigarett och om det är mer eller mindre skadligt än en vanlig cigarett. VapoKings ger denna information till dig att vara på toppen av alla funktioner och, i slutändan, vara säker på att köpa en elektronisk cigarett som hjälper dig att sluta röka är rätt val!

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.